Paul van Heeringen
Paul van HeeringenOprichter en managing partner
Wie ik ben:
Wat mij drijft is het gevoel dat ik zelf veel kan doen om het dagelijks leven van mijzelf en mijn omgeving mooier te maken. Tien jaar terug probeerde ik dit vooral te doen door hard te werken. Tegenwoordig weet ik dat mijn effectiviteit, toegevoegde waarde én geluk met sprongen toenemen wanneer ik focus en rust in mijn dagen creëer. Dit inzicht zorgt voor nog meer creativiteit, aandacht voor mijn omgeving en gerichte actie op die dingen waar het voor mij om draait… mijn gezin, muziek én het plezier in mijn werk.

Wat ik doe:
Met ons team begeleiden we bedrijven, leidinggevenden en teams bij het ontdekken van hun purpose en het creëren van meer toegevoegde waarde op een manier die meer energie oplevert dan hij kost. Mijn primaire taak in het geheel is het ontwikkelen van impactvolle verandermanagement-programma’s waarmee onze klanten een versnelling creëren in hun performance. Hiervoor spreek ik veel met experts over boeiende zaken als purpose, gedragsverandering, neurowetenschap, sociale psychologie en leiderschaps- en teamontwikkeling.

Hoe ik het doe:
Ik ben vooral gericht op het samen realiseren van resultaat. Vaart maken door het aanbrengen van focus op het doel en ritme in het doen. Hierbij breng ik anderen met name in beweging door professioneel nieuwsgierig te zijn en activerende vragen te stellen. Mijn stijl wordt door anderen omschreven als enthousiasmerend, gericht op resultaat en op z’n tijd provocatief coachend.

Kennismaken? Bel 06 – 46 75 32 05.

Ronald Warmerdam
Ronald WarmerdamOprichter en managing partner
Wie ik ben:
Waar het bij mij om gaat in het leven is genieten van alles wat ik doe. En de voldoening die ik krijg als ik een positieve beweging creëer in het leven van de ander. Een gezonde geest in een gezond lichaam is belangrijk voor mij en zorgt ervoor dat ik met veel enthousiasme klaar kan staan voor mijn gezin, familie, vrienden en klanten.

Wat ik doe:
Met veel passie besteed ik een groot deel van mijn dag aan ons team en onze klanten. Binnen IMPACT on the Job kan ik mijn betrokkenheid en creativiteit kwijt als ondernemer en mijn drive om samen met ons team het beste resultaat voor onze klanten te realiseren. Ik probeer me dagelijks bewust te zijn van de kleine mooie dingen in het leven. Hiervan kan ik enorm genieten. Mijn energie krijg ik én kan ik kwijt als wielrenner en voetbalcoach.

Hoe ik het doe:
Als bedrijfseconoom, ondernemer en directeur weet ik met een scherpe systemische blik snel te doorgronden wat er speelt binnen het bedrijf van onze klant. Ik ben nieuwsgierig en voel me betrokken om samen met onze klant te focussen op het realiseren van zijn/haar ambities. Ik hou ervan om tot de kern te komen, te benoemen wat ik zie en wat nodig is. Mijn stijl is om dan vanuit focus met plezier samen aan de slag te gaan. Vanuit eigen kracht doen, ervaren en leren. En als ik zie dat onze klanten, a.d.h.v. onze leiderschaps- en teamontwikkelingsprogramma’s, met enthousiasme in beweging komen en merken dat het blijvend resultaat oplevert dan denk ik: Yes, hier doe ik het voor!

Kennismaken? Bel 06 – 22 93 05 56.

Berd Warmelts
Berd WarmeltsManaging Partner
Wie ik ben:
Ik houd ervan mezelf en anderen uit te dagen en grenzen op te zoeken. In de praktijk betekent dat vaak twee stappen vooruit en weer een stap terug. Maar als je na een tijdje terugkijkt, zie je hoe verrassend veel vooruitgang je hebt geboekt.

Gezonde competitie vind ik prettig en dat zie ik graag terug in mijn werk en bij het golfen en squashen. Ook ben ik nieuwsgierig van aard. Ik verdiep me graag in de wereld om me heen en hoe dingen werken. Last but not least: vriendschappen zijn voor mij erg belangrijk. Samen het leven doormaken met alle ups en downs. Dat maakt voor mij het leven waardevol.

Wat ik doe:
Ik heb mij als partner aangesloten bij IMPACT on the Job omdat de mensen het hart op de juiste plaats hebben en tegelijkertijd ambitieus zijn. Ik geloof in de kracht van bevlogenheid en de praktische aanpak van teamcoaching on the job. Ik houd mij vooral bezig met business development, sales, marketing en communicatie.

Hoe ik het doe:
Ik neem mijn kennis en ervaring als ondernemer, manager en marketeer mee om IMPACT on the Job naar een hoger plan te krijgen. Ik houd zowel van focus en een gestructureerde aanpak als van creativiteit en trial & error. Dat lijkt tegenstrijdig, maar is het niet. Creativiteit heeft richting en sturing nodig om succesvol te kunnen zijn. Ik werk altijd vanuit het perspectief van onze klanten. Wat heeft onze klant nodig om succesvol te zijn voor zijn of haar klanten? Veranderen en beter presteren is niet gemakkelijk, maar met goede wil, slim werken een beetje hulp kun je bergen verzetten.

Kennismaken? Bel 06 – 10 27 99 98.

Download e-book

Onze stip op de horizon: ‘In 2028 werken 1.000 bevlogen teams aan het versneld realiseren van hun groeidoelstellingen. Ze doen dit met focus, plezier en resultaat.'

Om dit te bereiken werkt IMPACT on the Job vanuit 9 fundamentals. Meer weten over de fundamentals en hoe je hier zelf mee aan de slag kunt? Download dan het e-book 'Realiseer bevlogen groeiversnelling in 100 dagen'
Download e-book
Maaike Westerbeek
Maaike WesterbeekPartner
Wie ik ben:
Een dag niet genoten is een dag niet geleefd. Mijn motto sinds jaar en dag. Ik ben een verloofde, vriendin, dochter, zus, tante, coach, ondernemer, sporter, vrijwilliger en nog veel meer. Veel verschillende rollen waar ik veel energie van krijg. Ondernemend in alles wat ik doe en ik krijg energie van groei en verandering. Ik reis graag en doe dit dan ook regelmatig.

Wat ik doe:
Ik bouw en verbind. Dat zijn mijn talenten. Alles wat ik doe staat in het teken van het bouwen en verbinden van mensen, teams en organisaties. Groepen omvormen tot teams zodat er zoveel meer ontstaat. Ik werk vanuit de overtuiging dat iedereen kan bereiken wat hij of zij wil. Doelgericht en daadkrachtig. Geen uitdaging of confrontatie ontlopend en met altijd de beste intentie om dat resultaat te bereiken waar jij (als mens en als organisatie) voor staat en waar jij achter staat.

Hoe ik het doe:
Door samen stappen te maken en te focussen op dat wat goed gaat en aandacht te geven aan dat wat nog beter kan. Door morgen beter te functioneren dan vandaag groei je als mens, groei je als team en groei je als organisatie. Met het team van Impact on the Job gaan we voor resultaat, focus en trots. Ik ben trots als we, samen met de klant, de gestelde doelen hebben behaalt door focus aan te brengen. Ik ben een enthousiaste en energieke sparringpartner, creatief, krachtig en to the point.

Kennismaken? Bel 06 – 52 48 21 10.