Over ons

Strategie in praktijk laten werken? Wij gaan voor champagne!

Mooi een nieuwe een strategie en nieuwe plannen! Hoe laat je die in de dagelijkse praktijk nu écht tot leven komen zodanig dat het gedrag van medewerkers verandert en klanten dit ook dagelijks ervaren. De kunst is om teams hierin mee te krijgen zonder het ervan bovenaf doorheen te duwen. En dat is precies wat onze specialiteit is. Of je hebt met je team tijd en geld gestoken in een goede training, maar de effecten blijven uit. Ondanks alle goede plannen en intenties. Balen toch?! Daarom doen wij het anders.

Wij zijn specialist in het ontwikkelen van bevlogen topteams. Teams vol energie, waarbij teamleden zichzelf overstijgen en kwaliteiten optimaal inzetten. Die vol trots een fles champagne opentrekken omdat ze lekker werken, presteren en resultaten boeken. Hiervan genieten, herstellen, zichzelf blijven verbeteren en samen de strategie in praktijk laten werken. 

Dit is ons vak, onze passie!

Het kernteam: Ronald, Berd en Paul

Ronald Warmerdam, Berd Warmelts en Paul van Heeringen zijn de managing partners van IMPACT on the Job. Klik op de gezichten hieronder om hun persoonlijke verhalen te bekijken. Of plan een video call met ze in om kennis te maken. 

 

Iedere keer als we zien dat onze aanpak in praktijk zorgt voor minder gedoe, meer plezier en resultaat dan worden we daar zo blij van. Dat is de impact bij onze klanten waar we iedere dag voor gaan!