Maak Kennis met Impact on the Job

WIJ GAAN VOOR CHAMPAGNE!

Herken je dit? Je hebt met je team tijd en geld gestoken in een goede training, maar de effecten blijven uit. Ondanks alle goede plannen en intenties. Balen toch?! Daarom doen wij het anders.

Wij zijn specialist in het ontwikkelen van topteams. Teams vol energie, waarbij teamleden zichzelf overstijgen en kwaliteiten optimaal inzetten. Die vol trots de champagne opentrekken omdat ze lekker werken, top presteren en resultaten boeken. Hiervan genieten, herstellen en zichzelf blijven verbeteren. Dit is ons vak, onze passie!

Zo’n team wordt je niet in één dag. Dat vraagt aandacht voor teamspirit, teamprestaties en bevlogen leiderschap. En dat doe je niet naast je werk, maar ín je werk. Echt on the job. Goede begeleiding en structuur versnellen dit proces enorm. De 100-Dagen Challenge-aanpak is hier een mooi voorbeeld van.

Paul van Heeringen, Ronald Warmerdam en Berd Warmelts zijn de managing partners van IMPACT on the Job. Samen met onze leiderschaps- en teamcoaches (NOBCO) staan we klaar voor onze klanten.

“In 2030 zijn er 1.000 bevlogen presterende TopTeams die werken volgens de 100-Dagen Challenge methodiek.
Daar gaan we voor!”

WAT ONS KENMERKT

We zijn gepassioneerd, energiek, kundig en gedreven. We hebben ons eigen persoonlijke verhaal met onze ups en downs, we maken makkelijk verbinding en gaan de echte gesprekken aan om beweging in teams en bij mensen te realiseren. De combinatie van kwetsbaarheid, creativiteit, empathie, echte verbinding maken en de drive om te presteren en doelen te halen is wat ons typeert. Dat krijgen we ook terug van onze klanten.

Het hogere doel:
“In 2028 is 80% van werkend Nederland bevlogen on-the-job.”

ALLES OVER BEVLOGENHEID

In 2016 ontvingen we een uitnodiging voor de Week van de Werkstress. Werkstress is een belangrijk maatschappelijk thema maar mist positieve energie. We bedachten een positieve tegenhanger: de Week van de Bevlogenheid.

Uit onderzoek blijkt dat organisaties met bevlogen medewerkers veel beter presteren28% hogere klantgerichtheid, 17% hogere productiviteit, 41% minder verzuim, 21% hogere winst, 40% minder fouten, 10% hogere klantwaardering, 43% minder verloop, 20% hogere omzet.

Helaas is minder dan 40% van de Nederlandse werknemers bevlogen. Jaarlijks gaat een bedrag van € 15-20 miljard aan werkstress gerelateerde klachten down de drain. Investeren in meer bevlogenheid is dan ook een maatschappelijk en economisch aantrekkelijke business case voor BV Nederland!

Daarom zijn we met een groeiende groep van enthousiaste partners (o.a. AFAS, Effectory, D&B Eventmarketing en het NVP HR-netwerk) het landelijke bevlogenheidsplatform Alles over Bevlogenheid gestart.

“Bevlogenheid zorgt voor meer energie, meer werkplezier, meer klantgerichtheid en duurzaam betere resultaten.”

ACTUEEL

Op het landelijke platform Alles over Bevlogenheid vind je je dagelijkse dosis bevlogenheid. Naast tips, vlogs, blogs, tools en interviews tref je daar ook het laatste nieuws over bevlogenheid in NL.

BEVLOGENHEID IN 2021

We zijn ambitieus en hebben grootse plannen. Ook in 2021 zal er weer een Bevlogenheidsboost-campagne zijn en op donderdag 11 november organiseren we de Dag van de Bevlogenheid in het nieuwe meest innovatieve Experience Centre van Nederland. Het theater in het nieuwe pand van AFAS Software in Leusden.

VIDEO'S OVER BEVLOGENHEID

IK WIL OOK EEN BEVLOGEN TOPTEAM

IMPACT On The Job
IJsselmeerweg 100 H, 1411 DL Naarden

Mail: info@impactonthejob.nl

Tel: 085-1300540

KVK: 63224860

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring