Over ons

Wij gaan voor champagne!

Mooi een nieuwe een strategie en nieuwe plannen! Hoe laat je die in de dagelijkse praktijk nu écht tot leven komen zodanig dat het gedrag van medewerkers en leidinggevenden verandert en klanten dit ook dagelijks ervaren. De kunst is om teams hierin mee te krijgen zonder het ervan bovenaf doorheen te duwen. En dat is precies wat onze specialiteit is. Of je hebt met je team tijd en geld gestoken in een goede training, maar de effecten blijven uit. Ondanks alle goede plannen en intenties. Balen toch?! Daarom doen wij het anders.

Wij zijn specialist in het on-the-job ontwikkelen van inspirerend leiderschap en bevlogen topteams. Teams die vol energie en spirit zelf aan de slag gaan, waarbij teamleden zichzelf overstijgen en hun kwaliteiten optimaal inzetten. Die samen vol trots een fles champagne opentrekken omdat ze lekker werken en sámen hun doelen halen. Hiervan weten te genieten, herstellen en zichzelf blijven verbeteren. Samen de strategie in praktijk écht laten werken. Dit is ons vak, onze passie!

Ons team

Deze passie en energie vind je terug in ons team van IMPACT-coaches. Het zijn allemaal ervaren bevlogen professionals. Daarnaast heeft iedere coach een ondernemersachtergrond zodat ze precies begrijpen dat het uiteindelijk niet gaat om wat je als team besluit, maar om wat je als team doet!

Ronald Warmerdam, Berd Warmelts en Paul van Heeringen vormen de directie van IMPACT on the Job. Klik op de gezichten hieronder om hun persoonlijke verhalen te bekijken. Of plan een video call in om kennis te maken. 

Iedere keer als we zien dat onze on-the-job aanpak ervoor zorgt dat de teamspirit, energie en resultaten groeien. En onze klant merkt dat hun strategie in de praktijk écht werkt, dan gaat bij ons de champagne open. Dat is de impact waar we iedere dag voor gaan!