Over ons

Passie voor leiderschap en high performing teams

Wij zijn specialist in het on-the-job ontwikkelen van leiderschap en high performing teams. Teams die vol energie en spirit zelf aan de slag gaan, waarbij teamleden zichzelf overstijgen en hun kwaliteiten optimaal inzetten. Die samen vol trots een fles champagne opentrekken omdat ze lekker werken en sámen hun doelen halen. Hiervan weten te genieten, herstellen en zichzelf blijven verbeteren. Samen de strategie in praktijk écht laten werken. Dit is ons vak, onze passie.

Altijd een match

Omdat iedere organisatie en ieder team weer anders is, selecteren we steeds de best passende IMPACT-coaches per opdracht. Uiteraard maak je vooraf uitgebreid kennis met de IMPACT-coach die jou en je team(s) gaan begeleiden. Hierbij kijken we o.a. naar ervaring, uitstraling, kennis van de sector en persoonlijkheid. Zo zorgen we dat er een perfecte match is met wat jouw team(s) nodig hebben om te versnellen. 

Onze IMPACT-coaches werken steeds vanuit de beproefde IMPACT on the Job-methodiek. Het mooie van de methode is dat deze zorgt voor structuur, overzicht en uniformiteit. Tegelijkertijd hebben onze IMPACT-coaches ieder hun eigen stijl en specialismes. Indien de situatie er om vraagt, hebben zij altijd de ruimte om nét dat beetje extra van zichzelf te geven om extra waarde/snelheid/verdieping toe te voegen.

Alle IMPACT-coaches zijn ervaren en bevlogen professionals. We vinden het belangrijk dat iedere IMPACT-coach beschikt over ervaring op de gebieden veranderkunde, ondernemerschap, leiderschap en teamcoaching. We komen regelmatig samen op IMPACT Academy-dagen om ervaringen te bespreken en verder te verdiepen op onze kennis en kunde m.b.t. strategie, leiderschap, teamspirit en teamprestaties.

 

Iedere keer als we zien dat onze on-the-job aanpak ervoor zorgt dat de teamspirit, energie en resultaten groeien. En onze klant merkt dat hun strategie in de praktijk écht werkt, dan gaat bij ons de champagne open. Dat is de impact waar we iedere dag voor gaan!