Maak Kennis met Impact on the Job

WIJ GAAN VOOR CHAMPAGNE!

Herken je dit? Je hebt met je team tijd en geld gestoken in een goede en leuke training, maar het is jullie niet gelukt om er iets mee te doen op de werkvloer. Ondanks alle goede voornemens. Heel herkenbaar en daarom doen wij het anders.

Wij zijn specialist in het ontwikkelen van bevlogen Topteams. Teams vol energie, waarbij teamleden zichzelf overstijgen, plezier hebben en elkaars kwaliteiten optimaal inzetten. Die vol trots de champagne met elkaar opentrekken omdat ze lekker werken, top presteren en resultaten boeken. Hiervan genieten, herstellen en zichzelf blijven verbeteren. Dat is ons vak, onze passie en daar krijgen we een kick van!

Zo’n team wordt je natuurlijk niet in één dag. Dat vraagt continue aandacht voor de TeamSpirit, TeamPrestaties en Leiderschap. En dat doe je niet naast je werk, maar in je werk. ‘On the job’ en dus op de werkvloer. Daarom onze 100-Dagen Challenge-aanpak om in 100  werkdagen jouw team te ontwikkelen naar een bevlogen Topteam. Waarin we samen toewerken naar jullie champagne-moment! Dat gaat met vallen en opstaan, is hard werken, best spannend en vooral leuk om te doen!

Paul van Heeringen, Ronald Warmerdam en Berd Warmelts zijn de oprichters en partners bij IMPACT on the Job. Samen met onze businesspartners en onze (NOBCO-gecertificeerde) leiderschaps- en teamcoaches vormen we een gaaf team.

WAT ONS KENMERKT

We zijn gepassioneerd, energiek, kundig en gedreven. We hebben ons eigen persoonlijke verhaal met onze ups en downs, we maken makkelijk verbinding en gaan de echte gesprekken aan om beweging in teams en bij mensen te realiseren. De combinatie van kwetsbaarheid, creativiteit, empathie, echte verbinding maken en de drive om te presteren en doelen te halen is wat ons typeert. Dat krijgen we ook terug van onze klanten.

“In 2030 hebben wij 1.000 teams ontwikkeld naar bevlogen TopTeams. Daar gaan we voor!”

ONZE PERSOONLIJKE VERHALEN

Ronald Warmerdam

Paul van Heeringen

Heb jij een vraag aan een van ons? Wij beantwoorden hem graag!

ONZE VIDEO BIBLIOTHEEK

WEEK VAN DE BEVLOGENHEID

In 2016 ontvingen we een uitnodiging om deel te nemen aan de ‘Week van de Werkstress’. Werkstress is een belangrijk maatschappelijk thema maar het geeft geen positieve energie. We bedachten een positieve tegenhanger: ‘De Week van de Bevlogenheid’.

Uit onderzoek van Gallup en Effectory blijkt dat organisaties met een groot aantal bevlogen teams veel beter presteren:
10% hogere klantloyaliteit, 20% meer verkoop 21% meer winst 65% minder verloop
37% minder verzuim 40% minder fouten 200% meer klantgerichtheid.

Helaas is minder dan 40% van de Nederlandse werknemers bevlogen. Jaarlijks gaat een bedrag van € 15-20 miljard aan werkstress gerelateerde klachten down de drain. Investeren in meer bevlogenheid is een maatschappelijk en economisch aantrekkelijke business case voor de BV Nederland!

Daarom zijn we met een groeiende groep van enthousiaste partners de landelijke bevlogenheidsbeweging gestart.

ONS HOGERE DOEL: IN 2025 IS 80% VAN WERKEND NEDERLAND BEVLOGEN!

ACTUEEL

De beweging van mensen die geloven in de kracht van bevlogenheid voor succes binnen teams en organisaties wordt steeds groter. In samenwerking met AFAS, Effectory, D&B Eventmarketing en het NVP-HR netwerk en vele anderen maken we de bevlogenheidsolievlek steeds groter.

Op het landelijke platform allesoverbevlogenheid.nl vind je je dagelijkse dosis bevlogenheid in de vorm van tips, kennis, inspirerende interviews met bevlogen mensen en topexperts uit de topsport, wetenschap en het bedrijfsleven

2021: BEVLOGENHEIDSOLIEVLEK NEXT LEVEL

We zijn ambitieus en hebben grootse plannen. In 2021 gaan we verder met de BevlogenheidsBoost en organiseren we de Dag van de Bevlogenheid in het nieuwe meest innovatieve Experience Centre van Nederland bij AFAS in Leusden. De datum wordt 11 of 18 november 2021.    

VIDEO'S OVER BEVLOGENHEID

IK WIL OOK EEN BEVLOGEN TOPTEAM

IMPACT On The Job
IJsselmeerweg 100 H, 1411 DL Naarden

Mail: info@impactonthejob.nl

Tel: 085-1300540

KVK: 63224860

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring