SAMEN EEN TOPTEAM BLIJVEN. OOK IN CRISISTIJD!

Inspiratie voor jou en je team

We hebben een aantal praktische hulpmiddelen voor jouw team ontwikkeld. Om de moed erin te houden, door te gaan, elkaar op te vangen en maximaal te blijven presteren. Je vindt ze hieronder. Je kunt ze tijdelijk zonder kosten gebruiken. Download, gebruik en deel ze gerust. We hopen dat het waardevol is voor jou, je team en collega’s in deze uitdagende tijden.

QuickScan voor teams in crisistijd

Wil je binnen enkele minuten weten hoe je team ervoor staat en zoek je een praktisch hulpmiddel om een waardevol teamgesprek met elkaar te voeren? Check dan de QuickScan voor teams in crisistijd. De scan helpt je team om samen te sparren over de tien thema’s die direct invloed hebben op de TeamSpirit en de TeamPrestaties.

Toptip: laat elk van je teamleden de QuickScan invullen en bespreek de bevindingen in een videoconference. Zo houd je de team spirit direct hoog en tackel je problemen snel.

Praktijktips voor teams in crisistijd

Na onze oproep om tips en succesverhalen met ons te delen, hebben we zeer veel mooie verhalen en waardevolle tips ontvangen. In het document Praktijktips voor teams in crisistijd, tref je 20 tips aan waarmee andere teams met succes aan de slag zijn gegaan. Uiteraard is ieder team anders en zal daardoor niet iedere tip naadloos aansluiten. Ervaring leert echter dat ieder team over ruim voldoende creativiteit beschikt om de waardevolle tips eruit te vissen en werkbaar te maken voor het team. 

Toptip: vraag het team met welke 2 á 3 tips ze graag aan de slag willen, wat succes zou opleveren en hoe de tips praktisch kunnen worden gerealiseerd.

Pratijktips voor leidinggevenden in crisistijd

Naast tips voor teams, hebben we ook veel tips ontvangen die specifiek gericht zijn op het vormgeven van inspirerend leiderschap, juist in deze tijd. In het document Praktijktips voor leidinggevenden in crisistijd, tref je 20 tips aan van collega-leidinggevenden. Je download de tips via de knop hiernaast. Succes!

Toptip: een leidinggevende positie kan veeleisend zijn. Heb je er behoefte aan om even met iemand te sparren om je gedachten te toetsen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Blijf tips en ervaringen met ons delen

Laten we elkaar blijven inspireren met mooie verhalen en praktische tips om deze crisistijd met een goede team vibe door te komen en voorbereid te zijn op betere tijden. Je kunt je tips mailen naar info@impactonthejob.nl

Met bevlogen groet,
Team IMPACT on the Job

Impact2