JUIST NU INVESTEREN IN JE TOPTEAM? DOE HET ONLINE!

Samen in een hogere versnelling back to business

Doordat je op afstand werkt, blijven meer zaken die spelen onder jouw radar. Hoe vaak je ook belt en ‘teamt,’ je pikt signalen minder goed op. Nu veel teams weer ‘back to business’ willen, is het juist nu goed om extra aandacht aan je team te geven. Maar hoe doe je dat op afstand? Druk op de knop hiernaast.

Minder gedoe en meer resultaat

Als je op afstand met elkaar werkt, stelt dat extra hoge eisen aan jullie communicatie. Het risico op misverstanden en onbegrip is groot omdat je elkaar niet live ziet. Bevlogen topteams kennen de verschillende gedrags- en communicatiestijlen van elkaar. Ook zijn ze in staat met meer begrip voor elkaar, misverstanden snel op te lossen. Meer weten? Druk op de knop!

Sparren met een kritische vriend buiten het team. Juist nu!

Het is normaal dat je in uitzonderlijke tijden anders reageert en je anders voelt. En het kan naast een uitdagende, ook een leerzame ervaring zijn. Maar wat als je er zelf even niet uitkomt? Dan is het fijn om te sparren met een coach. Iemand die geen onderdeel uitmaakt van jouw ‘systeem’ en weet hoe topteams werken, ook in crisistijd. Iemand die jou met deze kennis helpt om de situatie van een afstand te bekijken door de rol van een deskundige, kritische vriend in te vullen. Meer weten? Druk op de knop hiernaast.

Blijf tips en ervaringen met ons delen

Laten we elkaar blijven inspireren met mooie verhalen en praktische tips om deze crisistijd met een goede team vibe door te komen en voorbereid te zijn op betere tijden. Je kunt je tips mailen naar info@impactonthejob.nl

Met bevlogen groet,
Team IMPACT on the Job

Impact2