Hoe we werken

Het hart van onze aanpak

Het programma Strategie in praktijk laten werken vormt het hart van onze aanpak. Het programma zorgt voor versnelde ontwikkeling op het gebied van teamspirit en prestaties. Steeds met als belangrijkste doel: je strategie realiseren en samen mooie resultaten boeken.

De beste omgeving om dit te doen is de werkvloer. Daarom gaan de teams on-the-job aan de slag met de realisatie van de belangrijkste teamdoelen en worden ze daarin begeleid door één of meerdere van onze impact-coaches.

Onze impact-coaches versnellen het groeiproces door leidinggevenden en teams te leren om open en eerlijk te kijken naar patronen in teamspirit en prestaties. En deze patronen, indien nodig, zelf doelgericht te doorbreken of te versterken. 

Op de afbeelding hiernaast zie je de thema’s waar onze impact-coaches rekening mee houden als zij samen met jou en je teams aan het werk zijn. Welk thema heeft voor jou de komende tijd prioriteit?

 

Strategie in praktijk brengen, in drie stappen

Stap 1. Voorbereiden op succes

Strategie laten werken en doelen realiseren is best een uitdaging. Samen bespreken we de dilemma's waar jullie tegenaan lopen, praktijkervaringen en oplossingen.

Stap 2. TeamScan

Waar sta je nu als (management)team? En waar willen jullie naar toe? Met de TeamScan ontdek je samen wat er nodig is voor duurzame groei van teamspirit en prestaties.

Stap 3. Aan de slag

Succesvolle (management)teams komen tot slimme ways of working door aan de slag te gaan met gezamenlijke doelen. Onze aanpak zorgt voor versnelling en resultaat.

Wil je meer weten?

Lees meer over stategiegerichte teamontwikkeling en leiderschap:

Meld je aan voor de online sessie: 'Strategie in praktijk laten werken'

Plan een korte video call met ons. We denken graag met je mee.