Bevlogenheid en energieke groeiversnelling

Het team van IMPACT on the Job® werkt voor ambitieuze bedrijven die op zoek zijn naar (nog) meer bevlogenheid en energieke groeiversnelling. Samen presteren daar gaat het ons om! Vanuit bevlogenheid, trots en plezier. En als we zien dat bedrijven focus durven aan te brengen in hun dagelijkse acties, teams zichzelf uitdagen om in beweging te blijven én gezamenlijke resultaten boeken… dan denken we: Yes, hier doen we het voor!

Ons team en onze programma’s zorgen voor impactvolle bedrijven die:
– Weten wat ze willen bereiken en waarom.
– Dagelijks met focus en bevlogenheid werken aan resultaat.
– Zorgen voor uitdaging en elkaar hierin inspireren.

Omdat we dagelijks zien dat bevlogenheid dé motor is voor groeiversnelling, hebben wij onszelf een uitdagend doel gesteld:

‘In 2025 is 80% van werkend Nederland bevlogen en trots.’

Ons team en draagt hier dagelijks aan bij, o.a. door samen met AFAS Software, NeedStateOne en Effectory de ‘Week van de Bevlogenheid‘ te organiseren.

Ons team

Ronald Warmerdam
Paul van Heeringen
Karen Warrink
Maaike Westerbeek
Eelco Kappen
Josée Blanken

Onze methodes...

WERKEN VANUIT HET WAAROM
ZIJN RESULTAATGERICHT
GAAN UIT VAN AANWEZIGE KRACHT
ZORGEN VOOR FOCUS
ZORGEN VOOR VERSNELDE DAADKRACHT
ZORGEN VOOR PLEZIER

Onze methodes werken vanuit het waarom

“Purpose is the heart of performance.” 
Uit onderzoek (o.a. Professor Raj Sisodia, Firms of Endearment) blijkt dat high performing bedrijven niet alleen weten wat hun doel is, maar ook weten waarom dát het doel is. Geef mensen een doel dat groter is dan zijzelf en ondersteun dit op krachtige wijze. Als alle teamleden het waarom doorleven, ontstaat er bevlogenheid. U zult verrast zijn door de drive en inzet die dan ontstaat.

De kracht van purpose, bevlogenheid en samen presteren is goed zichtbaar in de Volvo Ocean Race. Daarom treft u op deze website prachtige foto’s aan van deze unieke zeilrace. Met dank aan de mannen en vrouwen die dit inspirerende evenement mogelijk maken.

Onze methodes gaan uit van aanwezige kracht

“Ga uit van het sterkteperspectief.” (Cees Min Phd)
Geweldig om te ervaren wat er gebeurt als mensen worden uitgedaagd om samen te werken aan het realiseren van een doel. Tot dan toe verborgen betrokkenheid, creativiteit, vaardigheden en lef borrelen als vanzelf naar boven. Het zit er allemaal al in, het is alleen nog niet altijd zichtbaar. Verandermanagement vanuit kracht en positiviteit!

Onze methodes zorgen voor versnelde daadkracht

“Actions speak louder than words.”
Oké, het waarom is helder en uw team blijkt kundiger en meer betrokken dan u dacht! Goede uitgangspunten,… maar nu komt het aan op daadkracht. Het creëren van een gezamenlijk ritme in het doen. Het toepassen van enkele accountability-principes zorgen voor een flinke boost in het realiseren van uw teamdoelen. Weg met de excuses! Gaan!

Onze methodes zijn resultaatgericht

“The secret of change is to focus all your energy, not on fighting the old, but on building the new.”
Weten wat je wilt bereiken én doen wat nodig is om daar te komen! Dat is waar het bij resultaatgericht werken om draait. On the job experimenteren met manieren waarop ‘het’ wel lukt is veel effectiever én leuker dan het analyseren en blijven hangen in waarom ‘het’ niet lukt. Een mindset-change van het bekende “ja-maar”, naar het effectieve “ja-en”.

Onze methodes zorgen voor focus

“Focus on being productive instead of busy.” (Tim Ferris)
Uit onderzoek blijkt dat ons brein niet geschikt is voor multitasking. Zet daarom sterk in op focus! Kies bewust voor de acties die het meest bijdragen aan het realiseren van uw doel. Werk deze taken met voorrang en zonder afleidingen het eerst af. Dit werkt super voor de productiviteit en verhoogt ook nog eens de kwaliteit.

Onze methodes zorgen voor plezier

“The only way to do great work is to love what you do.”
Plezier en regie over het eigen werk geeft vertrouwen en zorgt voor verbinding met het te bereiken doel. Wij zien plezier dan ook niet als nice-to-have, maar als need-to-have. Zorg dus dat uw team plezier heeft in de samenwerking en zelf nadenkt over hoe zij meer resultaat kan realiseren. Vier succes en beloon initiatieven. Op naar meer succes, minder ziekteverzuim, betere samenwerking en meer vernieuwing!

Neem rechtstreeks contact met ons op.

IMPACT on the Job Verandermanagement vanuit purpose en bevlogenheid | impactonthejob.nl
IMPACT on the job
085-1300540

IJsselmeerweg 100-H
1411 DL Naarden

Bekijk op Google maps

Of stuur ons direct een bericht.